instagram vimeo youtube pinterest bloglovin

25/08/2015

Soft Cake (Easy & yummy!)

round cake, ronde cake, basic cake, easy soft cake,
Who says a basic cake can't be round? This is one yummy and soft cake, and best of all, it's super easy! :D Read on for the recipe (ook in het Nederlands!)

Ingredients

  • 200g butter, room temperature
  • 320g fine sugar
  • 6 eggs
  • 280g selfrising flower
  • 4 sp milk
  • 1 tsp vanilla-extract

Instructions

  1. Preheat the oven at 180 degrees. Grease the cake form.
  2. Mix the butter and sugar until it's smooth and pale. Mix the eggs, one by one.
  3. Sieve the flower above the eggmix and fold trough. Stir in the milk and vanilla-extract.
  4. Add the mix to the cake form and bake the cake for roughly an hour.

Nederlandse versie


Ingrediënten
  • 200g boter op kamertemperatuur
  • 320g fijne kristalsuiker
  • 6 eieren
  • 280g zelfrijzend bakmeel
  • 4 el melk
  • 1 tl vanille-extract

Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden. Vet een ronde bakvorm in.
  2. Klop de boter en suiker tot een bleek en romig geheel. Klop vervolgens één voor één de eieren er door heen.
  3. Zeef het bakmeel boven het eiermengels en vouw het erdoor. Roer de melk en het vanille-extract er door.
  4. Doe het beslag in de bakvorm en bak de cake in ongeveer een uur gaar. 
Follow charlotte's frame with Bloglovin or Follow charlotte's frame with GFC

Recept van 500 taarten en cakes.

No comments:

Post a Comment